Asiakkaalle

Alkuperäismateriaali

Tiedostot

Korkealaatuisen painotuloksen edellytyksenä on se, että kirjapaino saa asiakkaalta vaatimusten mukaisen alkuperäismateriaalin. Kirjapainokäyttöön tarkoitettu painettava materiaali on oltava valmistettu ammattikäyttöön tarkoitetuilla grafiikkaohjelmistoilla, kuten CorelDraw, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Quark Xpress tai Freehand. Tiedostot voidaan esittää myös PDF-, EPS- tai PS-formaattiin muutettuina.

Mikäli työnne on tehty jossakin Microsoft Officen (.doc, .xls, .ppt tms.) -formaatissa, voimme auttaa Teitä muuntamaan sen vastaavaan grafiikkaohjelmistoon. Tällöin kuitenkaan tulos ei yleensä ole identtinen alkuperäisen materiaalin kanssa. Microsoftin ohjelmisto ei sovellu korkealaatuisten painotöiden valmisteluun.

Käytättehän meille lähetettävissä grafiikkatiedostoissanne ainoastaan PANTONE tai CMYK (ei RGB tms.) -värejä.

Jotta oikea kirjoitusasu säilyisi tekstien osalta, suosittelemme lisäämään alkuperäistiedostoihin myös käytössä olevat fontit tai muuntamaan koko tekstin vektorigrafiikaksi (convert to curves).

Jotta värien siirtäminen tapahtuisi mahdollisimman tarkasti:

  • sovi kirjapaino Auratrykkin ammattilaisen kanssa etukäteen värisävyistä tarkkojen      CMYK- ja Pantone-värikarttojen pohjalta;
  • kirjapaino Auratrykk suorittaa painotyön asiakkaan esittämälle kromaliinille (Chromaline) (on mahdollista tilata kromaliini myös meiltä).

Jos työ on käsikirjoituksena paperilla tai vasta ajatuksissanne…

… teemme mielellämme Teille sopivan sommittelun ja suoritamme valmistelutyöt painoa varten.

Toimitus

Valmiin työn asiakkaalle toimittamiseksi tarjoamme kuljetuspalvelua.

Kuljetusaika Helsinkiin on 2-3 työpäiva.